Скільки коштує 101 троянда в Україні?

букети з троянд, ведмедик і цукерки фото

Чому ми такому, начебто, простому питанню присвятили цілу статтю? Тому що однозначної відповіді не існує. Троянди мають різний цінник залежно від висоти, сорту, кольору та інших моментів. Але про все по порядку.

Найбільш непередбачуваний пункт – розташування магазину. Ви, мабуть, здивуєтеся, але квіти в різних областях можуть мати різну ціну. Впливає на це і вартість закупівлі, і логістика, і навіть ситуація з відключенням електроенергії в місті! Але і в цьому випадку ми порадимо, що робити, та допоможемо підібрати букет із оптимальною вартістю.

Букет червоних троянд 101 квітка фото

Чим відрізняються троянди?

Зверніть увагу на довжину ніжки квітки. Саме цей момент гратиме один із головних факторів, що впливає на ціну. Так, наприклад, найвигідніше вам обійдуться невисокі троянди. Маючи ніжку від 30 до 50 см, роза вважається короткою, проте вона чудово виглядає в об’ємних букетах. І навпаки, максимальна вартість високих квітів з ніжкою від 70 см до метра.

Далі йде сорт. Саме він значно визначає вартість букета. Ви можете запам’ятати лише кілька назв, і цього буде достатньо для самостійного вибору квітів. До недорогих у нас належать сорти Ель Торо, Білуга, місцева Чорна магія. Серед дорогих видів є й імпортні екземпляри, і українські. Так, до дорогих відносяться Фрідом, Аква, Експлорер, Ред Наомі, Вау, Марічка, Гран Прі.

Букети також відрізняються оформленням. Найбільш бюджетний варіант – класичний букет під стрічку або в пакуванні. Трохи дорожче коштуватиме складна форма – у вигляді серця, символу, з написами, літерами або числами. Підвищує вартість капелюшна коробка або кошик, завдяки яким букет набуває особливо урочистих нот.

Величезне серце з троянд в Коломиї фото

Букети з трояндами

Порада тим, хто любить щось нове, кому подобається дивувати: вибирайте не монобукет, а мікс з розами. Королева квітів може бути в головних ролях, бути яскравим акцентом або витонченим доповненням. Троянди чудово компонуються з багатьма квітами – альстромеріями, хризантемами контрастних кольорів, орхідеями, тюльпанами, еустомами. Крім звичної троянди можна вибрати кущову або піоноподібну, ваш подарунок буде гідно оцінений. Щоправда, самостійно визначити вартість такого букета буде складно.

А тепер пропонуємо вам заглянути в розділ, присвячений букетам зі 101 троянди та більше. Якщо є необхідність, оператори допоможуть вибрати потрібну композицію в телефонному режимі або через листування у зручному месенджері.

Для замовлення квітів телефонуйте
☎ +38(098)388-27-00 (Viber WhatsApp)