Як зібрати мікс букет

букет з троянд, еустом фото

Сформувати букет із одного виду квітів легко, а як бути зі збірними композиціями, де два і більше сортів рослин? Мікси завжди виглядають святково та оригінально, одні й ті ж квіти можна абсолютно по-різному скомпонувати та щоразу отримати різний букет. Щоб квіти гармонійно поєднувалися між собою, гарно доповнюючи один одного, потрібно дотримуватись основних правил.

Закони збирання букета

  • Для початку визначтеся, чи хочете ви використовувати в композиції зелень. Якщо відповідь ствердна, тоді потрібно подбати про те, щоб квіти не загубилися у зелених джунглях. Головний акцент – на квіти!
  • Щоб точно не помилитися з колірною гамою, вибирайте різні відтінки одного кольору. У цьому випадку букет вийде красивим навіть у новачка – така композиція виглядатиме ніжно та вишукано.
  • Нехай ваші квіти будуть приблизно з однієї цінової категорії. Наприклад, при поєднанні милих польових квітів з екзотичними замість оригінальної композиції ви можете отримати букет, де дорожчі квіти затьмарять і здешевлять прості суцвіття.
  • Як бути, якщо в букеті потрібно поєднати квіти різної насиченості забарвлення та розміру бутону? Розмістіть великі яскраві або темні рослини в центрі, а дрібні суцвіття світлішого кольору – по краю. Це безпрограшний варіант!

Тепер, коли ваш персональний квітковий шедевр готовий, можна радувати винуватця урочистості, дивуючи своїм талантом!

Приклади наших композицій ви можете переглянути ТУТ

троянди, альстромерії та хризантеми фото букета
Для замовлення квітів телефонуйте
☎ +38(098)388-27-00 (Viber WhatsApp)